lördag 17 oktober 2009

Veckan som gick

Lördageftermiddag. Gråmulet, småkyligt och regnskurar. Ägnar dagen åt att plocka in möbler och andra sommarprylar från trädgården. Nu blir det inga fler ljumma, mörka grillkvällar. Och det var ju i och för sig ett tag sedan. Såg förresten i veckan en bensinmack som fortfarande skyltade med grillkol till extrapris. Sålde nog inte mycket.

När man håller på och pular så här ges ju möjligheter att samtidigt reflektera över veckan som gick.
En vecka som egentligen flöt ihop med den förra, eftersom jag tillbringade helgen med deltagarna i 600 - ledareutbildningen. Inspirerande och trevligt. Men numera känns det att man behöver ett avbrott och varva ned över helgen. Vad beror det på? Ålder?

Annars bjöd veckan på fortsatta budgetresonemang i landstinget, möte med både arbetarekommunens styrelse och VU, gruppstyrelsemöte i landstinget, planering av fortsättningen på 600 - ledareutbildningen, besök hos ambulanspersonalen i Karlshamn (alltid lika intressant och nyttigt att besöka olika delar av landstingets verksamheter) och inte minst lyssnade jag på partiveteranen Gunnar Möllmark när han besökte hembygdsföreningen och berättade om sitt händelserika liv. Och så telefonsamtal och mejl.

En omväxlande, intensiv och spännande vecka som vanligt. Nu åter till utomhusarbetet innan nästa regnskur kommer. Ikväll blir det Zlatan på TV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar