söndag 11 oktober 2009

Ledarutbildning i Kalmar

Har tillbringat lördagen-söndagen i Kalmar. Där har det fjärde och näst sista internatet i partiets stora satsning kring ledarutbildning i Sydost ägt rum. Jag är handledare tillsammans med ytterligare ett antal personer från Kalmar, Kronoberg, Jönköping och Gotland.

Temat har denna gång varit "Kommunikation i det offentliga rummet". Drygt 75 -deltagare från dessa fem distrikt har arbetat i workshops kring debatteknik, skrivtips och intervjusituationen. Dessutom har det varit föreläsningar kring nätbaserad kommunikation och kommunalpolitisk strategi. Så hade vi besök av Evin Cetin som berättade om sin personvalskampanj i EU-valet. En kampanj som hade sin utgångspunkt i ´familjens pizzabutik i Södertälje. Spännande och fascinerande.

Ett gediget och kvalificerat program som partivännerna i Kalmar planerat och genomfört med den äran. Vi kan när vi vill i vårt parti, det är helt klart. De är väl bara så att vi måste vilja oftare och intensivare.

I februari avslutas utbildningen med ett internat i Blekinge. Det ska bli en hejdundrande avslutning som deltagarna ska bära med sig.

Nu känns det som det är dags att ta helg innan den nya veckan startar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar