söndag 22 augusti 2010

Valupptakt i Karlskrona

I lördags eftermiddag hade Socialdemokraterna i Karlskrona valupptakt i den nyupprustade Wämöparken. Samtidigt och i anslutning till loppmarknaden som arrangeras där på sommarlördagen. Det var mycket folk i rörelse i det soliga och heta sensommar vädret. Valupptakten blev på detta sätt en bra publik aktivitet och många fick ta del av vårt budskap.

Den rättframme och begåvade sångaren och låtskrivaren Kim Stranne medverkade. Riktigt bra. Men kanske var publiken på de främsta bänkarna något för gamla för att stämningen skulle bli riktigt på topp.
Riksdagsledamoten Kerstin Haglö talade om valets huvudfrågor, oppositionsrådet (kommunstyrelseordförandekandidaten) Christina Mattisson talade om vårt lokala program och jag talade om sjukvårdsfrågorna.

Vår sjukvårdspolitik möter respons. Väljarna vill inte ha en vård där plånboken inte behoven styr. De vill inte att den som kan betala för sig ska få gå före och kanske få bättre vård. I morgon presenterar vi vår sjukvårdspolitik för Blekinge. Ett klart och tydligt program som säkert kommer att uppskattas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar