tisdag 29 juni 2010

Gräsklippning igen


För drygt tre veckor sedan skrev jag om den obefintliga gräsklippningen vid busshållsplatsen Nättraby hörnet. Rubriken "Vem klipper inte gräset?".

Konstaterar att det fortfarande inte är klippt. Nu är midsommarblommorna över och det ser ut som en torkad äng. Ett värdsligt problem, jag visst. Men nog tycker jag att vi ändå har råd i vårt land att hålla våra gemensamma anläggningar snygga och i gott skick.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Det vete hundan om gräset blir klippt, för alla resurser har ju gått till stora och lånefinansierade skattesänkningar till de som redan tjänar mest.

    Så här kommer det att se ut på fler platser runt om i Sverige om Reinfeldt&Co får sitta kvar fyra år till. Det är ett till bra argument att faktiskt rösta (s) den 19 september.

    Avslutningsvis jag håller med dig, Kalle, det ser inte snyggt ut vid Nättraby hörnet passerade förbi där för ett tag sedan...

    Mvh

    // Martin

    SvaraRadera
  3. ...för övrigt inte enbart i Nättraby detta fenomen uppenbarar sig. Det förfallande kommunala ansvaret blir tydligare och tydligare. Det fanns en tid då varje idrottsplats hade en vaktmästare. Då lekplatserna var snygga och inte förenade med livsfara. Då gräsmattor klipptes och allmäningar hölls efter. Jag tror det brukar kallas besparingar och effektiviseringar??

    SvaraRadera