fredag 3 september 2010

Nu vänder det

Så kom den äntligen. Opinionsmätningen som visar på en vändning. DN/Synovate redovisar i morse att de rödgröna nu knappar in. 1,8% skiljer nu blocken åt. De rödgröna behöver alltså bara öka med 1% för att åter vara största blocket. Det handlar väl om att vi ska vinna ytterligare ungefär 45 000  röster!! Mer är det inte.

Med detta sagt så kan man ju ändå inte jubla. Med alliansregeringens orättfärdiga politik borde de ha ett rejält underläge. Siffrorna för socialdemokraterna är ju också allt annat än lysande. Sverigedemokraterna är vågmästare. Det kunde varit bättre.

Men nu med två veckor kvar till valdagen är det bara full fart som gäller. Vi har en bra politik för välfärd och rättvisa. Som folk uppskattar, när vi väl kommer till tals med dem. Det är det vi måste göra.

2 kommentarer:

  1. Det vänder nog ännu mer efter inslaget
    med Reinfeldt igår när oviljan tala om
    sjukförsäkringen och om överläkaren som
    ansågs arbetsduglig på samhall

    SvaraRadera
  2. Underbart är kort: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/egen-majoritet-for-alliansen_5249937.svd

    Ytterligare en mätning med historiskt låga siffror för S och egen majoritet för Alliansen! Tror det är 6:e mätningen i rad. detta kan inte ens tomma löften och överbud reparera Kalle. Ni för göra ett nytt försök om 4 år. Kanske med en annan partiledare? Ledande sossar i landet har ju krävt hennes avgång om ni förlorar valet.

    SvaraRadera