måndag 22 februari 2010

600 - ledare i Hällevik

Idag blev det måndag nästan innan förra veckan hann sluta... Jag tillbringade nämligen helgen från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag på Hanöhus i Hällevik (eller ska det heta på Hällevik, jag återkommer till det i ett annat inlägg). Där hade vi avslutningsinternat med Socialdemokratrenas 600 - ledare i Sydost, som jag haft förmånen att vara en av ledarna för.

Vi startade på Ädelfors en varm augustihelg 2008 och avslutade alltså nu i ett snöigt Hällevik. Däremellan har vi haft ytterligare tre internat och andra mellanliggande träffar. Vi har behandlat politiskt ledarskap ur alla upptänkliga perspektiv. Jag tror och hoppas att det gäng, ett 70 - tal, som fullföljde utbildningen har fått en god grund för sitt fortsatta  politiska arbete.

Och så är det alltid lika fantastiskt att en följa en grupp, hur den lär känna varandra och utvecklas. Det gäller även med en så här pass stor grupp som träffats relativt sällan. Tack alla fantastiska deltagare för tiden ni lagt på utbildningen. Det har varit roligt och inspirerande att få jobba med er och med kursen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar