torsdag 5 november 2009

Vi hade flest deltagare i kvällsmörkret

Jo, vi vann kampen om de samhällsintresserade debattdeltagarna i  Sölvesborg i går kväll. BLT spekulerade ju om detta igår. På Socialdemokraternas möte om framtidens sjukvård hade vi drygt femtio deltagare. LR:s möte om gymnasieskolan samlade ett tiotal.

Det är alltid lika intressant, spännande och lärorikt att medverka på denna typ av möten. Vi får en ordentlig chans att redogöra för våra tankar och göranden, samtidigt som mötesdeltagarna får möjlighet att ansikte mot ansikte ta upp sina upplevelser och frågor kring sjukvården med oss i landstingets politiska ledning. Vi som oftast annars kanske syns och kommunicerar genom media.

I går tyckte jag vi mötte insikt i och förståelse för det arbete vi gör i den problematiska situation landstinget befinner sig i. Det finns naturligtvis mycket frågor och oro kring vad som sker och hur det ska bli. En del lyckades vi nog reda ut på plats. Annat tar vi med oss i det fortsatta arbetet.

BLT satsade fel och var på mötet med få deltagare. Sydöstran var på plats och har idag ett ordentligt referat. Tyvärr har det dock i mitt citat smygit sig in ett o för mycket som vänder på hela betydelsen av vad jag menar och gör det hela något obegripligt. Tilltron till vår sjukvård är naturligtvis avhängig tillgängligheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar