måndag 10 januari 2011

Nytt år, nya tag

Så var helgerna över för denna gång. Även om jag varit igång med några möten, telefonsamtal och mejl (och så naturligtvis funderingar kring en och annan fråga), har det inneburit ledighet, avkoppling och tid till umgänge med nära och kära. Men nu känns det skönt att komma igång på allvar igen.

Idag träffas den nya landstingsstyrelsen för att välja arbetsutskott och beredningar. Med det sjösätter vi den nya politiska organisationen som ska bli spännande att arbeta med. Och så blir det rapporter kring hur arbetet med att sänka kostnadsnivån i hälso- och sjukvårdsförvaltningen fortskrider. Frågor som kommer att dominera arbetet i landstinget den närmsta tiden.

1 kommentar:

  1. Hej Kalle, mycket har hänt sedan sedan valet, och tyvärr inte så mycket åt det positiva hållet. Min fråga till dig är hur du håller dig informerad om läget ute på vårdavdelningar. Har du någon aning om vad som hånder? Är du det minsta intresserad? I vilket fall som så är du välkommen att besöka ortopedavd i karlskrona. Du kan gå bredvid mig en dag. Jag arbetar som sjuksköterska och jag vill garna visa dig min vardag. Ring avdelningen så bokar vi en dag tel 0455-73 49 11. Fråga efter Carina Ha det så bra tills vi ses.

    SvaraRadera